Teknoloji

İnstagram Feedback Required Hatasının Kaynağı Nedir? Nasıl Düzeltilir?

İçerik Ne Hakkında?
  • İnstagram Feedback Required Hatası Nedir?
  • İnstagram Feedback Required Hatası Nasıl Düzeltilir?

Ne kadar da İnstagram gibi bir platform sorunsuz gibi görünse de, bazen çeşitli hatalar ile can sıkıcı hale gelebiliyor. İnstagram feedback required hatası bunlardan biridir. Son zamanlara oldukça kişi feedback required hatası almaktadır.
Fakat, merak etmeyin! Bu yazı tam olarak bu hatanın ne olduğunu ve nasıl düzeltildiğini sizlere aktaracağız. Hazırsak, feedback required hatası nedir ve nasıl düzeltilir ile başlayalım:

İnstagram Feedback Required Hatası (Geri bildirim gerekli) Nedir?

instagram feedback required hatası
feedback required instagram hatası

Bu hata genellikle İnstagram’a giriş esnasında ortaya çıkmaktadır. Bu hatanın birden fazla sebebi olabilir. Bazen İnstagram tarafından yapılan sunucu çalışmalarından bile ortaya çıkabilmektedir.
Sadece sunucu çalışmasından kaynaklanmaz. Bazen telefonunuzun ip bloke olmasından da kaynaklanmaktadır. Yani telefonunuzu, İnstagram otomatik olarak yasaklamıştır.
Dikkat edin! Hesabınız yasaklanmıyor, sadece telefonunuzda olan İnstagram uygulaması kısıtlanıyor.

Bunun için telefondan, İnstagram uygulamasını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. İnstagram sizin giriş yapmaya çalıştığınız kişi olduğunuzu doğrulamak için, bu hata mesajını verir bazen. Peki feedback required nasıl düzeltilir? Gelin görelim:

Önerilen Yazı: Telefonda Uygunsuz Siteleri Engelleme Yöntemleri ● 2022

Feedback required nasıl çözülür?

İnstagram feedback required hatasını düzeltmek için, tarayıcı çerezlerini temizlemek veya uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemelisiniz. Fakat bu en son seçenektir. O halde bu hatayı nasıl düzelteceğinize değinelim:

  • Tarayıcınız ile oturum açmayı deneyin: Eğer uygulama herhangi bir fotoğrafı beğenme, yorum yapma ya da hikaye izleme esnasında hata veriyorsa, o halde tarayıcı üzerinden giriş yapmayı deneyin.
  • Ağ bağlantınızı değiştirin: Bazen uygulama arası geçiler sebebi ile İnstagram feedback required hatası meydana gelebilir. Bu yüzden mobil verideyseniz, wifi moduna geçin.
  • Tüm izinleri verdiğinizden emin olun: İnstagram, hizmet sunmak için sizden bazı izinler istemektedir. Bu izinleri verdiğinizden emin olun. Ek olarak Profilinize gidin “ayarlar” ardından “güvenlik“i tıklayın. Veri ve geçmiş altındaki açılır menüden “verilere erişimi“i seçin.
  • Sunucu çalışması olup olmadığını kontrol edin: Eğer İnstagram tarafından bir sunucu çalışması mevcutsa sadece siz değil, tüm İnstagram camiası bu hatayı almaktadır. Biliyorsunuz ki, ara ara İnstagram tarafından sunucu çalışmaları yapılmaktadır.

Çeşitli platformların düşüş anını yani sunucu kesilmelerini gösteren, downdetector sitesini kontrol edebilirsiniz. Aşağıda paylaşılan link aracılığı ile instagram‘da herhangi bir sunucu düşmesi, çalışması var mı görebilirsiniz.

https://downdetector.com/status/instagram/

Instagram feedback required hatası nasıl düzeltilir?

feedback required nasıl düzeltilir

Kısaca feedback required hatasının çözümüne baktığımız da yapmamız geken şeyler şunlardır: Tarayıcı ile oturum açmayı deneyin, ağ bağlantınızı değiştirin (mobil veri ya da WİFİ), telefon izinlerini verdiğinizden emin olun ve son olarak İnstagram tarafından yapılan bir sunucu çalışması olmadığından emin olun.

İnstagram feedback required hatası konulu yazımız buraya kadardı. Umarız feedback required ne demek ve nasıl düzeltili kısmını anlamışsınızdır. Aslında anlaşılacak olan şey, bu hataya direkt müdahale edemeyiz. Çünkü bu hata genellikle bizden kaynaklanmaz, İnstagram tarafından kaynaklanır. Ek olarak aşağıda ki videoyu da izleyebilirsiniz.

feedback required instagram hatası
5/3 - (5 votes)

Sarp YLMZ

Merhaba, ben Sarp. Kişisel gelişim ve teknoloji konularına olan ilgim nedeniyle Bloglabs sitesinde adminlik ve içerik üreticiliği yapıyorum. Özellikle makale yazmak ve yeni bilgiler öğrenmek beni heyecanlandırıyor. Bloglabs sitesinde yazdığım yazılar genellikle kişisel gelişim ve teknoloji konularına odaklanıyor. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak okuyuculara faydalı bilgiler sunmaya çalışıyorum. Özellikle teknoloji konusunda, sadece yeni ürünlerin özellikleri hakkında değil, aynı zamanda teknolojinin hayatımızdaki etkileri ve gelecekte neler olabileceği hakkında da yazılar yazıyorum. Bloglabs'ta içerik üreticisi olmak benim için oldukça keyifli bir deneyim. İnsanlarla iletişim kurmak, onların ilgisini çekmek ve farklı konularda farkındalık yaratmak beni mutlu ediyor. Yeni şeyler öğrenmekten ve bunları yazılarımda paylaşmaktan büyük bir zevk alıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu